Hoteller

Ny hotelldirektør på Ranten Hotell

Nå har Ranten Hotell åpnet igjen og ønsker Ann Rita Hovden velkommen som ny hotelldirektør.

Etter å ha vært stengt i vinter har Ranten Hotell ved Nesbyen nå gjenåpnet og samtidig rekruttert Ann Rita Hovden som ny hotelldirektør. Ann Rita har lang erfaring i bransjen og kommer fra stillingen som salgssjef i BWH Hotels. Hun har også drevet Hordaheimen Hotell i Bergen i 25 år.

«Etter å ha jobbet innen salg, sist som salgssjef i Norge for kjeden som Ranten Hotell er en del av, har jeg lengtet tilbake til hotelldrift. Jeg vokste opp i turistbygda Geiranger, så reiseliv var et opplagt yrkesvalg for meg. Jeg er en enkel jente fra landet, og det er vel det som gjør Nesbyen, Nesfjellet og Ranten attraktive», sier Ann Rita Hovden, påtroppende hotelldirektør for Ranten Hotell, Signature Collection by Best Western.

Høyfjellshotellet Ranten Hotell ligger i naturskjønne omgivelser nær Nesbyen i Hallingdal. Hotellet er gjennomsyret av en deilig fjellatmosfære, tilbyr 34 rom og alle fasiliteter for et herlig hotellopphold. Rundt hotellet tilbys alt fra fiske, langrenn og fjellturer. I nærheten ligger også helårsdestinasjonen, Nesfjellet, med blant annet alpint, golf og terrengsykling.

Hotellet eies av Nesfjellet Prosjektutvikling og er en del av varemerket Signature Collection by Best Western.

Ranten Hotell og BWH Hotels er glade for rekrutteringen, og ser frem til å videreutvikle hotellet sammen med Ann Rita og ansatte.

Ann Rita Hovden tiltrer 1. juli.

Related posts

Tar over drift av tre hoteller på Østlandet

Jon Andersen

Leave a Comment